Websites & hosting

Hosting vanaf € 0

Op zoek naar een kwalitatieve maar goedkope plek voor de website van jouw organisatie? Dan ben je bij Mediaraven Hosting aan het goede adres! We bieden zowel het lokale als het landelijke jeugdwerk onze hostingdiensten aan tegen een onvergelijkbare prijs. Het basishostingpakket is zelfs volledig gratis!

We ondersteunen je bij de bouw van je website en het online plaatsen ervan. Beginner of expert, op ons kan je rekenen!

Websites op maat

Is de website van je organisatie aan vernieuwing toe? Bij Mediaraven Websites zit je goed! Mediaraven bouwt websites voor jeugdorganisaties en doet dat met veel enthousiasme en ervaring.

Een site maak je niet zomaar en ook niet met de eerste de beste. Mediaraven beschouwt een siteproject als een gezamenlijk traject. Wij begeleiden je vanaf het eerste idee over de opbouw van het menu tot een navorming om met je nieuwe site te leren werken.

Hosting status

Onze 33 servers zijn up and running.

Meer informatie op status.mediaraven.be.

Hulp nodig?

Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Hoe beveilig je je computer tegen dieven? Hoe werk je met HTML5 en CSS3? En wat moet je doen als je website plots offline is?

Het zijn maar enkele van de vele vragen waar je als jeugdwerker in de mediahelpdesk een antwoord op krijgt.

Een eigen website zonder technisch gedoe

Jouw organisatie wil een eigen website maar het ontbreekt jullie aan technische kennis? Dan is Mediaraven Jeugdwerksites wat je zoekt! Momenteel al beschikbaar voor scoutsgroepen en chirogewesten.