Adviesgroep Websites & Hosting

In de Adviesgroep Websites & Hosting zijn klanten, bestuurders en experts welkom om de richting van onze technische departementen te bepalen. Als deelnemer kan je op geregelde tijdstippen feedback geven over één of meerdere luiken:

  • Websites technisch (bvb. welke nieuwe technologieën moeten we volgen?)
  • Hosting technisch (bvb. aan welke specificaties moet een aan te kopen server voldoen?)
  • Websites & Hosting inhoudelijk (bvb. hoe kunnen we onze interne processen stroomlijnen?)

Iets voor jou?

Adviesgroep Websites & HostingDan ben je zeker welkom! Een zware technische kennis van zaken is niet nodig. Stuur een mailtje naar hosting@mediaraven.be, dan spreken we verder af.

Hoe wij werken

Leden van deze adviesgroep worden per mail op de hoogte gehouden van de vragen die zich stellen. Enkele keren per jaar komen we samen om een bepaald topic verder uit te spitten, maar uiteraard kan je ook louter via mail je ongezouten mening delen met de andere leden.

Engagement?

Wil je wel inhoudelijk maar geen technisch advies geven, of net omgekeerd? Geen probleem, alles kan! Je bepaalt zelf je engagement en interessegebied. Eén keer per jaar komen we in elk geval samen om het geheel (op een bourgondische manier) te evalueren.

Voor wie?

Voor klanten van Mediaraven Hosting en Mediaraven Websites, voor bestuurders van Mediaraven vzw en voor experts uit de IT-sector.

Vergaderen?

Enkele keren per jaar. Andere feedback verloopt via mail.

De adviesgroep wordt ondersteund door de technische beroepskrachten van Mediaraven.