Vorming boeken

Waar boeken?

Je kunt niet alle vormingen in ons aanbod boeken. Voor sommige vormingen nodigen we externe experts uit. Voor die sessies kun je enkel inschrijven in het open aanbod.

Een overzicht van het open aanbod vind je op deze website bij ‘Vorming & Workshops’. Daar kun je filteren per leeftijd of thema om een overzicht te vinden van al onze vormingen en workshops.

De aanvraag zelf doe je via ons aanvraagformulier. Om zo'n boeking zo vlot mogelijk te laten verlopen, bel je ons best op om eerst mogelijke data af te toetsen. Dit kan op 09 231 82 70.

Een optie nemen

Bel ons eerst gerust op om data af te toetsen. Op de overeengekomen datum kan je dan het aanvraagformulier invullen. Je neemt een optie door bij de vorming naar keuze te klikken op ‘boeken’ en het aanvraagformulier in te vullen. Mediaraven zoekt dan een begeleider en checkt of de gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen dan contact op om de boeking inhoudelijk verder af te stemmen of een andere datum te vinden die wel vrij is.

Een goede voorbereiding en een kwaliteitsvolle vorming of workshop vinden we belangrijk. Hou er daarom rekening mee dat we normaal gezien geen aanvragen aanvaarden die minder dan 8 weken op voorhand aangevraagd worden.

Contract

Op basis van de gegevens die je invulde in het aanvraagformulier, maakt Mediaraven een contract op. Pas wanneer je dat contract ondertekend terugbezorgt, ligt de boeking definitief vast. Je wacht dus best met promotie maken tot het contract in orde is.