Betalen

Voor je inschrijving in het open aanbod


Via Overschrijving

Betalen kan op het rekeningnummer  BE94 0012 9484 4714 met vermelding van je naam + naam vorming(en). Bijvoorbeeld: voornaam achternaam  Photoshop Beginners.

Met een bestelbon

Als je organisatie werkt met een bestelbon, selecteer dan de optie ‘Ik stuur een bestelbon naar Mediaraven, Smidsestraat 130, 9000 Gent.’Je inschrijving is definitief zodra we je bestelbon ontvangen hebben.

Met een factuur

Als je een factuur wenst, selecteer dan de optie ‘Ik wens een factuur’. Mediaraven stuurt dan een factuur op naar het adres van je organisatie. Als dat verschilt van het adres van de organisatie, geef dan het nieuwe facturatieadres op in het opmerkingenveld. Je inschrijving is definitief na betaling binnen de 10 werkdagen. 
Maar betalen doe je in elk geval voor aanvang van de vorming. 


Heb je al betaald en wens je toch een factuur? Mail dan facturatie@mediaraven.be.

Voor vormingen en workshops die je boekt


Met een bestelbon

Als je organisatie werkt met een bestelbon, selecteer dan de optie ‘Ik stuur een bestelbon naar Mediaraven, Smidsestraat 130, 9000 Gent.’ Op basis daarvan maken wij dan onze factuur op. Facturatie gebeurt steeds na afloop van de vorming of workshop.

Met een factuur

Als je een factuur wenst selecteer je de optie ‘Ik wens een factuur’. Wil je die op een ander adres dan je organisatieadres, dan geef je dat mee in het opmerkingeveld op het einde van je aanvraag. Facturatie gebeurt steeds na afloop van de vorming of workshop.