UITtesters!

UITtesters!

6-910-1213-1415-1617-1818+
xxx
Video

UITtesters zijn jongeren tussen 12 en 16 jaar die staan te popelen om dingen uit te testen. Tijdens deze workshop neemt onze begeleider hen mee op pad om een activiteit, museum, event, concert,... uit te testen. Ze leren daarbij hun avonturen op camera vast te leggen. Ervaring is niet vereist, zin om iets bij te leren over cameratechnieken wél. Ze leren filmen, interviewen, presenteren,... en laten op die manier zien wat ze de voorbije 3 uur allemaal beleefd hebben.

Drie mogelijkheden voor organisaties:

  • Staan er toffe evenementen of culturele activiteiten gepland in jouw stad of gemeente? Of bied je zelf een uitgebreid cultureel programma aan? Met de UITtesters kan je een groepje jongeren televisie laten maken over het aanbod van je organisatie. Een begeleider van Mediaraven gaat dan gedurende 3 uur met hen aan de slag. Jullie brengen zelf de jongeren samen. Achteraf ontvangt de organisatie een montage van de beelden (inbegrepen in de prijs).
  • Zin om in een langer traject met jongeren aan de slag te gaan binnen je organisatie? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden binnen een langere workshopreeks!
  • Daarnaast kan Mediaraven ondersteuning bieden voor organisaties die een meer structurele UITtester-werking in hun stad/gemeente willen oprichten. We bekijken dan samen de mogelijkheden en maken op maat een offerte op. Stuur een mailtje naar delphine.bastien@mediaraven.be voor meer informatie.

Benieuwd wat de jongeren kunnen bereiken tijdens een workshop van 3 uur? Bekijk alle UITtesters filmpjes op onze website.


 

Voor jongeren: wat na de workshop?

Heb je de smaak te pakken? Tof !
En ben je tussen 12 en 16 jaar? Ideaal!  
En ben je gebeten door cultuur én video?

Mediaraven zoekt altijd jongeren die zin hebben om filmpjes te maken over culturele activiteiten uit de UIT-agenda.
Als UITtester kan je twee maal per maand mee naar een tof evenement in Gent, om daar onder professionele begeleiding jouw avonturen op camera vast te leggen. Ervaring is niet vereist, en deelnemen is volledig gratis.
Volg de UITtesters ook op Facebook!

Interesse om UITtester te worden?

Stuur een mailtje naar delphine.bastien@mediaraven.be en stel jezelf voor!


 

 halve dag (3u)hele dag (6u)
Jeugdwerkprijs
Met eigen materiaal--
Met het materiaal
van Mediaraven
€ 300-

Prijs voor non-profit organisaties: +50%
Prijs voor commerciële initiatieven: +100%
Prijs exclusief kilometervergoeding (€0,34/km vanuit Gent) of treinticket

Benodigdheden

  • een groepje jongeren tussen 10 en 16 jaar
  • een activiteit om te filmen
  • Mediaraven voorziet materiaal.
  • Internet geen vereiste, maar mooi meegenomen.


Ideale duur

  • 3u

Aantal deelnemers

  • 4 tot 12


Vragen?