Ik wil een videofilmpje

Jongeren zijn zot van YouTube en Facebook. Een goed gemaakt promofilmpje of teaser kan jouw event of organisatie meer dan ooit in de kijker zetten op internet.

Of je nu behoefte hebt aan een reclamefilmpje, een voorstellingsfilm of een korte teaser, Mediaraven helpt je om je kijker te prikkelen en aandacht te vestigen op je onderwerp.

aftermovie kom op tegen kanker

Onze jonge vrijwilligers worden actief betrokken bij het hele productieproces. Van het uitwerken van het scenario over het filmen en de montage. op die manier kunnen we prijs laag en de kwaliteit hoog houden.

Promofilmpjes

Je organisatie of project in de kijker zetten kun je op geen betere manier doen dan met een kort, krachtig en origineel promofilmpje. Ideaal om op je website en sociale media te verspreiden.

Boeren troef!

Voor de actie 'Boeren Troef!' creëerden we in opdracht van Solidagro deze spot in ware gangster movie stijl. 


 

Animatiefilmpjes

Soms wil je een heel complexe boodschap kwijt aan je publiek. Een animatievideo die helder uitlegt wat je precies bedoelt, is dan vaak een heel leuke en efficiënte oplossing

Week van de digitale geletterdheid

Voor LINC vzw creëerden we deze animatiefilm voor de week van de  geletterdheid in 2014. Opdracht was om de nog niet zo gekende term 'geletterdheid' aan het brede publiek uit te leggen.


 

Een ongeluk! Plots is het dan toch gebeurd!

Dit filmpje maakt deel uit van een educatief pakket ‘Veilig op weg’ voor de jeugdopleiding van de Wielerbond Vlaanderen vzw. Een presentatie en bijhorende handboek ondersteunt de vrijwillige lesgevers van de opleiding voor de lesinhoud verkeersveiligheid. Het pakket werd uitgewerkt door de Verenigingen voor Verkeersveiligheid. Mediaraven vzw stond in voor de videoproductie van het project.


 

Aftermovies

Evenementen zijn dé momenten waarop een videoverslag enorm van pas kan komen, om achteraf ook aan de hele wereld te tonen hoe plezant of interessant je event wel was. 

Kom op tegen kanker

Sinds 2013 verzorgt Mediaraven elk jaar het videoverslag van de activiteiten tijdens de campagneweek van Kom op tegen Kanker, waaronder de fietstocht '1000 km tegen kanker'. 


 

Opening gebouwen De Ambrassade

In oktober 2013 opende De Ambrassade haar nieuwe gebouwen. Onze ploeg ging mee klinken en maakte tussendoor ook nog deze aftermovie. 

Videoprojecten

Plannen voor een multimediaal project waarbij video een cruciale rol speelt? Of jouw organisatie nu al een uitgewerkt concept heeft, of gewoon een straf idee? Met de camera in de aanslag maken we van jouw project een visueel pareltje. 

Mixed Worlds

Woonzorgcentrum De Liberteyt (Wondelgem) sloeg de handen in elkaar met de kinderen van basischool de Regenboog om samen filmpjes te maken met behulp van onze tablets. Plezant én leerrijk! En dat leidt tot supertoffe filmpjes, verzameld onder de noemer 'Mixed Worlds'.