Ik wil live verslaggeving op mijn event

Wil je je studiedag, congres, internationaal kamp,... net dat ietsje meer ruchtbaarheid geven? Dan kun je terecht bij Mediaraven. Of het nu gaat om een multicam livestream op het internet, een blog met nieuwsartikels of social media verslaggeving. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat jouw evenement niet onopgemerkt voorbijgaat.

live verslag

Live verslag

Onze reporters brengen je evenement in beeld met videoverslagen, blogposts, interviews met deelnemers en sprekers, tweets en facebookberichten...

De verslaggeving kan op jouw website. Of we bouwen voor je evenement een speciale projectsite. Op voorhand stel je samen met onze reporters een draaiboek op en bepalen welke aspecten in de verf gezet moeten worden.

European Youth Work Convention

Tijdens EYWC2015 kampeerde onze redactie een week lang in Brussel en maakte daar dagelijks crossmediale reportages over alle aspecten van de conferentie: interviews met deelnemers, sfeerbeelden, ...

Imagine Finale

Onze reportersploeg bracht in 2015 live verslag uit vanop de Belgische én internationale finale van de talentenjacht Imagine, die dit jaar plaatsvond in de Botanique in Brussel. 

imagine festival