Serverhotel

Het internet is niet meer weg te denken uit de dagdagelijkse werking van heel wat organisaties. Toch is eigen IT-infrastructuur en/of de kennis om deze infrastructuur te beheren vaak budgettair geen optie. Dankzij onze dienstverlening kan je echter goedkoop over een eigen server beschikken. In alle vrijheid, en zonder kopzorgen of technische rompslomp. Het overwegen waard!

Organisaties als Chirojeugd Vlaanderen vzw, KSA vzw, Formaat Jeugdhuiswerk Vlaanderen vzw en De Ambrassade maken al gebruik van deze dienstverlening. Ben jij de volgende?

Datacenter AntwerpenVirtuele server

Mediaraven Hosting bezorgt je een eigen virtuele server (Virtual Private Server, VPS). In overleg bepalen we de nodige vereisten van het systeem. Wij zetten de server op, installeren de gewenste software en staan ook in voor het onderhoud. Zo kan je organisatie zich bezighouden met haar echte kerntaken.

Dedicated server

Je wil veeleisende online diensten opzetten zonder je zorgen te maken van de techniek erachter? Dan ben je wellicht op zoek naar een dedicated server. Wij kopen voor jou de nodige hardware aan, installeren de gewenste software en staan waar nodig ook in voor het onderhoud.

Colocation

Mediaraven Hosting kan gebruik maken van een uitstekend klasse A-datacenter in Antwerpen. Wil je graag ook een plaatsje in ons rack? Dat kan! Door zo'n rack te delen kunnen we de prijs laag houden.

Meer weten?

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een eigen voorstel neem je best contact op met Thomas via mail op hosting@mediaraven.be of telefonisch op (09) 231 82 70.