Hosting

Hosting

Op zoek naar een kwalitatieve maar goedkope plek voor de website van jouw organisatie? Dan ben je bij Mediaraven Hosting aan het goede adres! We bieden zowel het lokale als het landelijke jeugdwerk onze hostingdiensten aan tegen een onvergelijkbare prijs. Het basishostingpakket is zelfs volledig gratis!

We ondersteunen je bij de bouw van je website en het online plaatsen ervan. Beginner of expert, op ons kan je rekenen!

Opgelet! Op dit moment nemen we even geen nieuwe hostingklanten meer aan!

Overzicht pakketten

 FreeFree+/DomeinBladSteenSchaar
Domeinnaamorganisatie.jnet.beinbegrepeninbegrepeninbegrepeninbegrepen
Diskruimte200 MB200 MB *1.500  MB6.000 MBop maat
Mailboxen115op maat
Bandbreedteop maat
Mailaliassen
Mailgroepen
Mailinglijsten
PHP
Databases
Prijsgratis€ 20/jaarvanaf € 55/jaarvanaf € 105/jaarvanaf € 250/jaar
 Meer info?
 
Meer info?
 
Meer info?
 
Meer info?
 
Meer info?
 

: We willen je de ruimte geven om je hosting te gebruiken volgens de noden van je organisatie. De meeste diensten kan je daarom onbeperkt gebruiken. Om misbruik te voorkomen hebben we een Fair Use Policy opgesteld.

*: Bij een Domein-hosting heb je geen FTP-toegang maar kan je de 200 MB diskruimte volledig gebruiken voor je mailbox. Bij een Free of Free+ verdeel je zelf de diskruimte tussen enerzijds website-bestanden en anderzijds ruimte voor je mailbox.

Vragen?

Een eigen website zonder technisch gedoe

Jouw organisatie wil een eigen website maar het ontbreekt jullie aan technische kennis? Dan is Mediaraven Jeugdwerksites wat je zoekt! Momenteel al beschikbaar voor scoutsgroepen en chirogewesten.

Websites op maat

Is de website van je organisatie aan vernieuwing toe? Bij Mediaraven ben je aan het juiste adres! Mediaraven bouwt websites voor jeugdorganisaties en doet dat met veel enthousiasme en ervaring.

Hulp nodig?

Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Hoe beveilig je je computer tegen dieven? Hoe werk je met HTML5 en CSS3? En wat moet je doen als je website plots offline is?

Het zijn maar enkele van de vele vragen waar je als jeugdwerker in de mediahelpdesk een antwoord op krijgt.

Andere mogelijkheden

Waarom kiezen voor ons?